Varierte behov for låsservice

Private kunder og kunder i ervervslivet har helt ulike behov innenfor låsservice, men det grunner alt i det samme utgangspunktet, nemlig sikkerhet.

Det kan være mange ulike grunner til at man har behov for låsservice, og det er viktig å finne den riktige typen låsservice for den situasjonen du befinner deg i. Overordnet kan man dele låsservice opp i to store kategorier, nemlig akutt og ikke-akutt låsservice. Innenfor disse to kategoriene kan man videre dele behovet opp i forhold til om det er privat kunde eller ervervskunde man er. Når det kommer til akutt låsservice er det ikke egentlig så mye som skiller de to siste kategoriene fra hverandre, fordi de begge krever øyeblikkelig hjelp, og ofte kan det til og med dreie seg om mange av de samme problemstillingene, selv om det grunnleggende utgangspunktet kan være veldig forskjellig.

Det som i hovedsak skiller private kunder og ervervskunder er det langtidsdekkende behovet for låsservice, gjerne i form av en serviceavtale. Når det kommer til låsservice for private kunder kan man si at det i hovedsak er mye enklere, lettere problemstillinger man skal håndtere. Dette kan for eksempel være problemer i forhold til utskiftning av lås, ekstralåser, innbruddssikring av dører, vinduer og andre mulige innganger for innbruddstyver. Denne typen sikring mot innbrudd er en enkel form for låsservice som tilbys private kunder til sikring av hjemmene deres. Dette vil være det vi vil beskrive som langtidsdekkende løsninger innenfor behovet hos private kunder, mens det når vi snakker om det mer akutte behov for låsservice oss private er låste dører som er problemet. Kanskje kunden har smekket seg ute fordi det er automatisk lås på døren, at nøklene har blitt stjålet, eller at man har mistet nøklene når man var ute. I alle tilfeller har man behov for låsservice til å komme inn i leiligheten igjen. Dette er akutte behov som er viktige for kunden å få dekket så fort som mulig, og de firmaene som driver med låsservice arbeider derfor med kort utrykningstid til denne typen saker. En annen form for privat låsservice som ikke handler om innbruddssikring handler om generell utskiftning av låser, sylindere og omkodning av låser. Dette kan være fordi man akkurat har flyttet inn en ny leilighet og ikke vet hvem som ellers har nøkler til leiligheten, kanskje man har gjennomgått et samlivsbrudd og ikke vil at vedkommende skal ha adgang til leiligheten, eller man har mistet nøklene sine eller vurderer at de er frastjålet på en måte som gjør man er utrygg i forhold til hvem som kan komme seg inn i leiligheten.

Disse typene av oppgaver innenfor private kunder behøver som hovedregel ikke en dekkende serviceavtale, men hvis man bor i borettslag eller lignende kan det være en god idé å ha en serviceavtale. Dette er fordi man dermed vet hvem man skal ringe, og de som tilbyr låsservice sitter inne med de viktige informasjonene de trenger for å raskt og effektivt løse oppgaven best mulig.

Men det er i hovedsak når det kommer til kunder innenfor erverv at behov for låsservice strekker seg inn i en bredt dekkende serviceavtale. Hos firmaer, butikker og institusjoner ser vi et mye mer avansert sikkerhetssystem fordi behovene hos organisasjonen krever et mye høyere nivå av sikkerhet for å kunne fungere optimalt, og leve opp til de sikkerhetskravene som foreligger. I disse tilfellene er det behov for en låsservice som er langt mer avansert enn det private kunder vil kunne ha behov for, under noen omstendigheter. Det kan være større sikkerhetssystemer som krever vedlikehold og hyppige oppdateringer for å kunne fungere helt optimalt, og med de systemene de kjører vil det være ekstra viktig at det er et fast selskap som ivaretar organisasjonens behov. Dette er nettopp fordi de allerede har oversikt over hvilke systemer de bruker, hva de ønsker og har behov for, hvordan avtalene foreligger og hvordan systemene fungerer, hvilke oppdateringer som trengs for at det skal fungere optimalt, og alle andre små ting som er viktige for et jevnt, høyt sikkerhetsnivå. Behovet for låsservice er bredt og variert blant ervervskunder, og det er derfor viktig at man skreddersyr en avtale som kan dekke de behovene den individuelle organisasjonen har behov for for å fungerer med et profesjonelt sikkerhetssystem. Det er viktig å finne den aller beste låsservice i forhold til de individuelle behovene fordi det er det som best mulig sikrer at den sikkerhetsløsningen man har er den som fungerer optimalt. Å stadig oppdatere systemene er også viktig, fordi det sikrer den høyeste mulige sikkerheten.

Det er helt tydelig at kunder innenfor ervervslivet har helt andre behov enn det private kunder har, og det er viktig at man får den typen låsservice man har behov for. derfor er det viktig med profesjonell veiledning når man skal velge hvilken type sikkerhet som egner seg aller best til den situasjonen man befinner seg i, og hvilke behov man har når det kommer til hvilket nivå av sikkerhet som vil kreves for å opprettholde tryggheten hos kunden. Private kunder, og kunder i ervervslivet er forskjellige, men de har begge behov for profesjonell veiledning, og en sikker, skreddersydd løsning. De har også begge bruk for både en langvarig, dekkende sikkerhet, og øyeblikkelig hjelp hvis uhellet skulle være ute. Selv om de har ulike behov for låsservice grunner de ulike behovene i det samme utgangspunktet, og derfor kan man også snakke om låsservice på et helt generelt behov, der profesjonell veiledning, lang erfaring, fleksible løsninger og høy faglighet står helt sentralt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.